marți, 24 ianuarie 2012

Alexandra Chando


Alexandra Chado s-a născut în Bethlehem, Pennsylvania pe data de 28 iulie 1986. A debutat în lumea filmului în anul 2002, în serialul american "House Blend". A devenit cunoscută acceptând rolul lui Madeline "Maddie" Coleman în serialul "As The World Turns", debutat în 2005.

A absolvit liceul Liberty din Bethlehem, Pennsylvania, iar în prezent locuieşte în New York. Chado a urmat Colegiul Manhattan din New York, perioadă în care a semnat şi contractul cu producătorii serialului "At The World Turns".

La câteva luni după asocierea sa cu serialul "As The World Turns", Alexandra a fost, de asemenea, prezentă într-un episod din show-ul de pe MTV, "True Life: I'm Getting My Big Break". A demisionat doi ani mai târziu, ultima ei apariţie fiind pe 26 octombrie 2007. În 2008, Chado a primit rolul lui "Debbie" în seria "Rockville, CA", creată de Josh Schwartz ( The O.C., Gossip Girl, Chuck ). Pe 23 septembrie 2009, Chado s-a întors la seria "As The World Turns" ca "Maddie". La data de 14 mai 2010, ea şi-a făcut apariţia în drama "Medium" difuzată pe canalul CBS, ca voluntar, făcând parte dintr-o asociaţie ce protejeaza drepturile animalelor

Alexandra a participat la audiţiile pentru rolul Elenei Gilbert din serialul TV: "The Vampire Diaries", rol jucat în prezent de Nina Dobrev. În octombrie 2010, Chado a semnat contractul pentru serialul difuzat pe ABC Family: "The Lying Game", unde joacă dublu rol - Emma Becker şi sora ei geamană Sutton Mercer. Serialul este bazat pe romanul cu acelaşi nume scris de Sara Shepard, care de asemenea a scris şi "Pretty Little Liars". Chado va juca rolul lui Danielle în "Talent", serial produs de Alloy Entertainment, bazat pe romanele lui Zoey Dean.

Sursa: CinemaRX

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu