miercuri, 8 februarie 2012

Ashley Benson


















Ashley Victoria Benson (nascuta pe 18 decembrie 1989) este actrita si model. Este cunoscuta pentru rolul sau ca Abigail Deveraux in “Days Of Our Lives” (2004-2007), Carson in “Bring it on: In It To Win It” si Hanna Marin in “Pretty Little Liars”.
Ashley s-a nascut in Anaheim Hills, California. A luat cursuri de dans competitiv de la trei ani (balet, jazz, hip-hop si lyrical). De asemenea, ii place sac ante si a facut parte din numeroase grupuri vocale si musicaluri. La varsta de patru ani a cantat solo pentru patru companii de Craciun in fata a 2500 de membri ai bisericii. La cinci ani a aparut in brosuri pentru dans, iar la opt a facut parte din agenti a The Ford de modeling. A avut o scurta aparitie in episodul “Quinn’s Date” din “Zoey 101”. A aparut de asemenea in videoclipul de la NLT, “That Girl”.
In 1999, Benson si-a inceput cariera in actorie. A inceput prin a aparea in cateva reclame, dar a evoluat rapid la filme si seriale. In 2004, Ashley a semnat un contract de trei ani cu cei de la serialul de televiziune “Days of our Lives”, iar pe 12 noiembrie 2004 a inceput rolul sau ca Abigail “Abby” Deveraux, cel mai mare copil al lui Jack Deveraux si a lui Jennifer Horton, pan ape 2 mai 2007. Actrita a spus chiar ea: datorita numarului mare de episoade filmate pe zi nu putea sa incurce replicile si trebuia sa se incurce. Pe parcursul contractului, Ashley a muncit foarte mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu