miercuri, 8 februarie 2012

Troian Bellisario


Troian Bellisario este o actrita americanca.Ea o interpreteaza pe Spencer Hastins in serialul Pretty Little Liars de la ABC Family.
Bellisario a inceput sa joace din 1988 in filmul Last Rites, la 3 ani. Din 1990 pana in 2007 a mai jucat in Quantum Leap, Tequila and Bonetti, JAG, First Monday si NCIS, seriale tv produse de tatal sau Donald Bellisario. In 1998 ea a aparut alaturi de Mary-Kate si Ashley Olsen in filmul Billboard Dad. Incepand din 2006, Bellisario a inceput sa apara in cateva scurt-metraje precum Unspoken, Archer House si Intersect. In noiembrie 2009 Bellisario a fost aleasa sa joace rolul lui Spencer Hastings in serialul Pretty Little Liars bazat pe volumele de carti cu acelasi nume de Sara Shepard.
Bellisario s-a nascut in Los Angeles, California.Ea este fiica producatorului Donald Bellisario si a actritei Deborah Pratt. Ea este sora vitrega a lui Michael Bellisario. Actorul Sean Murray si regizorul Chad Murray sunt fratii ei vitregi. Ea a aparut cu Sean in NCIS, avand rolul surorii acestuia, Sarah McGee.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu