miercuri, 8 februarie 2012

Sasha Pieterse






























La 6 ani, Sasha Pieterse si-a facut debutul in televiziune, alaturi de "Buffy" in "Family Affair" (2002). S-a intors in serialul de televiziune in rolul fiicei lui Cole din "Wanted" (2005). Nascuta in Johannesburg, Africa de Sud si crescuta in Las Vegas inainte sa se mute in Los Angeles, micuta de 9 ani a fost tot timpul in contact cu show business-ul. Parintii ei erau dansatori profesionisti care au sustinut spectacole in intreaga lume, iar Pieterse era incantata sa fie pe aceasi scena cu ei. La scurt timp a intalnit un agent cu care a semnat repede, si de atunci este ocupata cu actoria si modeling-ul.
Pieterse a aparut in numeroase reclame, incluzand spot-urile publicitare pentru "Nesquick" si "Firestone Tires". In televiziune, a fost de asemenea invitat special in: "Stargate SG-1" (1997) in rolul lui "Grace". Pe langa actorie, Sasha este pasionata de muzica. Atunci cand nu canta sau joaca un rol, isi ocupa timpul calarind, dansand, cantand la pian sau jucand golf cu tatal ei. Locuieste in Los Angeles cu parintii si cainele ei Pekinez pe nume Precious, o pisica Pasha si un peste Crystal.
A jucat si in serialul "House M.D", intr-un episod din 2004, interpretand o pacienta ce suferea de cancer.
Serialul in care are un rol destul de controversat este Pretty Little Liars, unde intra in pielea lui Allison Di Laurentis, o tanara moarta al carei caz este investigat de grupul ei de prietene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu